11 januar, 2013

Nykredits løbeskole

Jeg har været så heldig at komme med i projekt Copenhagen Marathon.

Nykredit er hovedsponsor til Copenhagen Marathon og arrangerer i den forbindelse løbeskole. Vi mødes hver anden torsdag foran Nykredit i Hobro og så er der lavet et fælles træningsforløb som vi følger under kyndig vejledning af en løbetræner fra Fitness DK. Super sjovt og meget anderledes træning hvor der er plads til både den mere erfarne samt til første gangsløberen. Træning sluttes af med lidt hygge i Nykredits lokaler hvor der både har været serveret suppe samt frugt de sidste par gange.

Turen igår bød på parintervaller. Jeg er ikke den store fan af intervaller, men er ikke i tvivl om at gevinsten er stor ved disse. Efter en kort opvarmning stod den på intervaller på havnen. Jeg var makker med Rene Pedersen. Han havde løbet Champagne marathon for blot 10 dage siden og det kunne stadig mærkes på ham. Heldigvis er der lang tid til Copenhagen Marathon ;-)

Vi var 17 løbere til årets første træning og niveauet er meget lige. Vi har desuden fået et træningsprogram, som er lavet ud fra hvilke erfaringer vi har samt vores ambition med Copenhagen Marathon. Mit mål ligge en måned forinden i Hamburg, så ambitionen er blot at gennemføre til Copenhagen. Kommer desværre ikke til at bruge det aftalte program - som minder lidt om et standard program. Startdatoen var for 3 uger siden?!?!


Onsdag - løbebånd
Distance: 12,0 km.
Tid: 1,00

Torsdag - interval
Distance: 6,32 km.
Tid: 54,31

Ingen kommentarer:

Send en kommentar