12 december, 2015

64 dage til start

Der er ikke sket meget på løbefronten de sidste 14 dage. Der er ikke løbet marathon siden Vendsyssel Trail marathon hos Carl for 3 uger siden. Der har været et par lange ture samt en del morgentræning bestående af Crossfit og spinning og med løbebånd om aftenen. Formen er egentlig okay på nuværende tidspunkt men jeg mangler de lange seje ture.

Men idag var vendepunktet!


Var taget til Svinkløv for at løbe trailmarathon og det var en god dag. Masser af højdemeter (1200), mudder, små singletracks, godt selskab og en god omgang fedtforbrænding. Tiden blev 4.23 men det var ikke vigtigt. Det positive var at det var en lang træningstur. Var rigtig godt løbende ud til 35 km. men på 6 og sidste runde gik jeg tør for brændstof og der skulle kæmpes hjem. Men det var fedt. Netop fordi det er de ture der giver erfaring og rykker grænsen for hvad jeg kan. Taktikken gå-løb-gå-løb blev testet på bakkerne. Masser af vand og vi var total gennemblødt og så hjælper det heller ikke når man tager et hovedspring i en stor vandpyt fordi balancen svigtede.



Jeg er gået igang med at planlægge de 7 marathonløb henover julen. Der er en del logistik der skal gå op i en højere enhed for juleaften ligger en torsdag. Det bliver svært at få arrangeret løb mandag, tirsdag og onsdag grundet arbejde. Løbene behøver nødvendigvis ikke være officielle bare der er nogen der vil løbe med.

Programmet ser ud som følgende:


19. december   Gug Alpemarathon (42 km.)
20. december   Champagne Marathon (prøveløb) (42 km.)
21. december   Dannebrogsmarathon (42 km.)
22. december   Svinkløv MTB spor (2 ruder) (40 km.)
23. december   ???
24. december   Julemarathon Hjallerup (42 km.)
25. december   Baghjulsmarathon (42 km.)

27. december   Fussingø Trail (52 km.)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar